Sukelluksia ja seikkailuja, tarinoita ja tuokiokuvia elämästä ja kaikesta siitä, mikä tekee elämästä ihanaa.
Dives and adventures, stories, and snapshots from a life and about everything that makes life wonderful.

6.3.2011

Sunnuntaisuosikit: Recyclart

Koska olen armoton copycat päätin varastaa muilta sunnuntaisuosikit ainakin näin maalisblogin ajaksi. Sunnuntaisuosikki tuli allekirjoittaneelle tutuksi Inarin blogista, jossa suosikkeja on nähty vuodenvaihteesta alkaen. Ideana on, että aina sunnuntaisin blogissa esitellään jokin blogin kirjoittajan suosikkijuttu, blogin aihepiirin mukaan tietenkin. Ja koska Kultturelli kanttarelli on tällainen jokapaikan blogi, niin suosikitkin saattavat olla miltei mitä tahansa. Sen verran kuitenkin aihetta rajaan, että ilmiselvästi Räpellykseen tai Kiti-blogiin kuuluvia suosikkeja en tänne kirjanne.

Ensimmäisen suosikin paikan saa napata Recyclart-blogi. Recyclart on nimensä mukaisesti kierrytettyä taidetaa. Tai oikeastaan Recyclart on paljon muutakin. Se on myös sisustamista ja käsin tekemistä kierrätetyistä materiaaleista. Ennenkaikkea Recyclart on allekirjoittaneelle inspiraation lähde. Ihmisten luovuutta on mielettömän kiinnostavaa seurata ja kun lähteenä on koko maailma, on lopputuloksiakin kymmenittäin erilaisia.

Recyclartiin saatetaan joskus toisekin palata, mutta listaan nyt alle muutamia Recyclart-suosikkejani sieltä taidelaidalta.

Syksyinen sateenvarjopuu.


Pyöräkaupan iso mainos.


Pientä taidetta vessapareirullien hylsyissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti