Sukelluksia ja seikkailuja, tarinoita ja tuokiokuvia elämästä ja kaikesta siitä, mikä tekee elämästä ihanaa.
Dives and adventures, stories, and snapshots from a life and about everything that makes life wonderful.

15.3.2011

Beethoven ikkunassa

Viime syksynä tapahtui muutamia asioita. Ensinnäkin täytin vuosia. Toiseksi alakerran antiikkiliikkeen ikkunaan ilmestyi Beethovenin rintakuva. Nämä asiat eivät välttämättä tapahtuneet juuri tässä järjestyksessä.

Vilkuilen usein ohikulkiessani antiikkiliikkeen ikkunoita ja kiinnitin Beethoveniin heti ensisilmäyksellä huomiota. En ollut ennen nähnyt vastaavaa ja Beethoven on hahmona erityisen kiinnostava. Pitkän tovin katselin tätä kuitenkin vain ikkunassa ennen kuin uskaltauduin liikkeeseen sisään sitä ihastelemaan. Siellä tuli vastaan ikävä mutta ennustettava totuus: tämän tyyppiset esineet eivät sovi opiskelijan budjettiin.

Tässä kohtaan astuu esiin syntymäpäivä. Olin alustavasti saanut syntymäpäivälahjaksi taulujenkehystystä, sillä, kuten aiemmin jo mainitsin, löytyy minulta erinäisiä grafiikoita ynnä muuta, joka kaipaa kehystystä. Vaan taulujen järjestelyn myötä akuutti tarve kehystykselle väistyi ainakin toistaiseksi, neuvottelin lahjan sisällön vaihdosta. Yhdestä taidelahjasta siis toiseen ja kappas, nyt kodistani löytyy Beethoven.

Ainoa mahdollinen sijoituspaikka uudelle ystävälleni oli tässä asunnossa ikkunalauta. Siellä siis nököttää Beethoven. Samalla myös koko ikkunalauta tuli siivottua ja uudelleen järjestettyä.

PS. Eilinen merkintä on jälleen Räpellyksessä. Tällä kertaa aiheena olivat savipillit.

3 kommenttia:

  1. Aika vaikuttavalta näyttää Beethoven ikkunalaudalla! Onneksi sait tyypin hankittua. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, olen kyllä erittäin tyytyväinen, että se on täällä yläkerrassa eikä tuolla katutasossa! Vähän vaan näyttää orvolta, kun ei ole mitään muuta korkeaa.

    VastaaPoista
  3. Hahaa. Sä todella sait sen itsellesi. Onnea molemmille. :)

    VastaaPoista